High’s van STAAL

Onze HIGH”S zijn inmiddels beroemd in de omgeving van de gemeente Velsen. Dus ben je op zoek naar een leuke invulling voor een babyshower, kijk dan eens naar onze High Tea. We kunnen, indien nodig de tafel leuk versieren in de gewenste kleuren. Ook een bedrijfs-uitje of een verjaardag kan worden opgeleukt met onze uitgebreide High Tea.

Wil je je verjaardag vieren? Of heb je iets anders te vieren? Wellicht is het dan leuk jouw genodigden te verrassen met een High Wine, High Beer of High Cocktail. Er is voor ieder wat wils. En het is weer eens wat anders dan een borrel of diner. Let op! Op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18:00 uur serveren wij geen High’s meer. Wel kunt u op vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf bijvoorbeeld 15:00 uur reserveren. Dan is de tafel gereserveerd tot 18:00 uur. Op alle overige dagen zijn onze High’s op elk gewenst tijdstip reserveerbaar.

Alle High’s van Staal kennen een vaste samenstelling qua gerechten. Maar lust je iets niet? Of heb je een allergie of dieetwens? Geef dit dan aan bij de reservering; ons keukenteam is zeer creatief en kunnen zeker een passend alternatief bieden.  Uiteraard kan alles ook geheel vegetarisch geserveerd worden. Heb je een vraag hierover, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Onderaan deze pagina vindt je alle informatie omtrent de aanvragen van grote gezelschappen. Vanaf 14 personen is een 3 gangen keuzemenu gewenst. Hiervoor kunnen wij u een passende offerte voor u opstellen.

High TEA

Bij Grand Café Staal kunt u heerlijk genieten van een 3 gangen High tea, vooraf begint u met een heerlijke huisgemaakte soep deze wisselt per seizoen. De volgende ronde bestaat uit heerlijke rijk belegde broodjes met divers beleg. De laatste ronde bestaat uit heerlijke zoetigheden o.a scones met clotted cream. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Prijs per persoon: € 28,50

High Cocktail

Bij Grand Café Staal kunt heerlijk genieten van een 3 gangen High Cocktail. Vooraf begint u met een proeverij van onze voorgerechten. De tweede ronde serveren wij een proeverij van warme hapjes van onze dinerkaart en we sluiten de High Cocktail met een proeverij van onze dessertkaart. De High Cocktail bestaat uit drie verschillende cocktails (wij bepalen de cocktails en de volgorde voor u). Uiteraard mag u wel uw voorkeur aangeven. Onze High Cocktail is helaas niet te reserveren op vrijdagavond en zaterdagavond. Overdag is het nog wel mogelijk tot 18:00 uur. De kosten voor de High Cocktail bedragen € 46,50 per persoon.

High Wine / beer

De High Wine / High Beer bestaat uit 3 heerlijke gangen, met een bijpassende wijn of bijpassend biertje van de tap. De eerste ronde bestaat uit een proeverij van voorgerechtjes, de tweede ronde bestaat uit een proeverij van warme hapjes van onze dinerkaart en als laatste ronde serveren wij een proeverij van onze dessertkaart. Onze High Beer/Wine is helaas niet te reserveren op vrijdagavond en zaterdagavond. Overdag is het nog wel mogelijk tot 18:00 uur. kosten voor onze High Wine / High Beer bedragen € 39,50 per persoon.

GROTE GEZELSCHAPPEN

Bent u met een grote groep? Dan bent u bij Grand Café Staal aan het juiste adres! Voor gezelschappen groter dan 14 personen stellen wij een heerlijk 3 gangen keuze menu voor u samen! U heeft dan 3 keuzes in het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Prijs voor een 3 gangen keuze menu is vanaf € 44,50 per persoon incl. puntzakken frites.  

Bij Grand Café Staal kunt u ook terecht voor bedrijfsborrels, zakelijke diners, trouwdiners en condoleances. 

Mocht u geïnteresseerd zijn, schroom niet dan niet om contact op te nemen. Tijdens een afspraak en een kopje koffie bespreken wij uw wensen en stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.

Plan hier uw diner, lunch, borrel of diner.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Grand Café Staal

Bel ons

Contact

info@grandcafestaal.nl
0255 501 525

Lange Nieuwstraat 799
1971 GG IJmuiden

Wij zijn 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. De keuken sluit om 21:00 uur.

Grand Cafe Staal is gesloten op:

- Zaterdag 27 april 2024 i.v.m. Koningsdag

- Donderdag 18 juli 2024 i.v.m. Paardenkoers

- Dinsdag 31 december 2024 t/m donderdag 2 januari 2025