EVENEMENTEN

COCKTAIL-KERSTMIDDAG ZONDAG 11 DECEMBER

Op zondag 11 december komt vanaf 16 uur onze eigen DJ Good Old Dave heerlijke (kerst)plaatjes draaien en zorgen wij voor heerlijke cocktails met een winters tintje. Onze cocktailkaart is dan uitgebreid met bijvoorbeeld apple die mojito of een Cosmopolitan. Kom je proeven?

KERST QUIZ MET LIVE MUZIEK DONDERDAG 15 DECEMBER

Op donderdag 15 december verzorgen de Warnars (Jurre & Rens) een gezellig kerstquiz met live muziek. Deze gezellige quiz zal starten om 20:30 uur en de kosten bedragen € 3,- per persoon. Wat kunt u verwachten? Het is een unieke pubquiz met live muziek. De quiz bestaat uit speciale kerstrondes, een terugblik op afgelopen jaar, Top2000 gerelateerde vragen, live muziek en veel meer. Reserveren is zeker gewenst. 

KERST BIJ STAAL

Na 3 jaar gaan we dan eindelijk kerst vieren bij Staal! We serveren op 1ste en 2de kerstdag een a la carte lunch (vanaf 12 uur) waarbij u van onze uitgebreide lunchkaart mag kiezen. Voor de avond (kerstavond, 1ste en 2de kerstdag, vanaf 18:00 uur) een heerlijk 3 gangen keuzemenu (€ 47,50 p.p.)  met eventueel een uitbreiding van een 4de gang (€ 11,50). U heeft dus keuze in uw voorgerecht en hoofdgerecht. Ook voor de kinderen hebben wij voor het diner een heerlijk menu samengesteld.

Onze menu’s vindt u onder het kopje “kerstmenu’s”.

Reserveren voor bovenstaande evenementen en kerst is zeker aan te raden!