EVENEMENTEN

AMPLESS ZONDAG 9 OKTOBER

Op deze zondag komt de IJmuidense Coverband “Ampless” vanaf 16 uur wederom bij ons spelen. We zullen deze zondag gezellig combineren met een heerlijke cocktailmiddag. Onze cocktailkaart is extra uitgebreid met heerlijke cocktails.

INTOCHT & PIETENDORP ZATERDAG 12 NOVEMBER

Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas weer verblijden met een bezoek aan IJmuiden. De tocht door IJmuiden zal traditiegetrouw eindigen op Plein 1945. Ons terras aan het plein zal worden omgetoverd tot een waar “Pietendorp” waar van alles lekkers te krijgen is voor de kinderen maar ook voor de papa’s en de mama’s. Reserveren hiervoor is niet nodig, u kunt gewoon langskomen. .

WILD-DINER MET WIJNARRANGEMENT ZATERDAG 26 NOVEMBER

Om het wildseizoen in te luiden organiseren wij op zaterdag 26 november een wilddiner van 4 gangen welke zal worden begeleid met een heerlijk wijnarrangement. Kosten voor het diner inc. amuse & welkomstaperitief is € 55,- per persoon. Het wijnarrangement kost € 25,50 per persoon. Reserveren is zeker gewenst.

SINTERKLAAS BEZOEKT STAAL WOENSDAG 30 NOVEMBER

Op woensdag 30 november zal Sinterklaas persoonlijk een bezoek afleggen aan Staal. Vanaf 15:00 uur zijn alle kinderen van harte welkom bij Staal om Sinterklaas en zijn roetveegpietjes te verwelkomen. Reserveren is zeker gewenst.

COCKTAIL-KERSTMIDDAG ZONDAG 11 DECEMBER

Op zondag 11 december komt vanaf 16 uur onze eigen DJ Good Old Dave heerlijke (kerst)plaatjes draaien en zorgen wij voor heerlijke cocktails met een winters tintje.

KERST QUIZ MET LIVE MUZIEK DONDERDAG 15 DECEMBER

Op donderdag 15 december verzorgen de Warnars (Jurre & Rens) een gezellig kerstquiz met live muziek. Deze gezellige quiz zal starten om 20:30 uur en de kosten bedragen € 3,- per persoon. Wat kunt u verwachten? Het is een unieke pubquiz met live muziek. De quiz bestaat uit speciale kerstrondes, een terugblik op afgelopen jaar, Top2000 gerelateerde vragen, live muziek en veel meer. Reserveren is zeker gewenst. 

KERST BIJ STAAL!

Na 3 jaar gaan we dan eindelijk kerst vieren bij Staal . We serveren op 1ste en 2de kerstdag een uitgebreide lunch (3 gangen, € 37,50 p.p.)  en voor de avond (kerstavond, 1ste en 2de kerstdag) een heerlijk 3 gangen keuzemenu (€ 47,50 p.p.)  met eventueel een uitbreiding van een 4de gang (€ 11,50). Ook voor de kinderen hebben wij voor zowel de lunch als het diner een heerlijk menu samengesteld.

Onze menu’s vindt u onder het kopje “kerstmenu’s”.

Reserveren voor bovenstaande evenementen en kerst is zeker aan te raden!