ARRANGEMENT

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een high tea, receptie, babyshower, borrel of verjaardag? Of wil je met een grote groep komen eten? Wij bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen. Voor groepen groter dan 14 personen stellen wij in overleg een aangepast 3 gangen keuzemenu samen.

High Tea

Bij Grand Café Staal kunt u heerlijk genieten van een 3 gangen High tea, vooraf begint u met een heerlijke huisgemaakte soep deze wisselt per seizoen. De volgende ronde bestaat uit heerlijke rijk belegde broodjes met divers beleg. De laatste ronde bestaat uit heerlijke zoetigheden o.a scones met clotted cream en mini croissants. Koffie en Thee zijn bij de prijs inbegrepen. Prijs per persoon: € 24,50. 

.

high Wine / High Beer

De High Wine / High Beer bestaat uit 3 heerlijke gangen, met een bijpassende wijn of bijpassend biertje van de tap. De eerste ronde bestaat uit een borrelplank met charcuterie, de tweede ronde bestaat uit een kleine proeverij van koude hapjes van onze dinerkaart en als laatste ronde serveren wij een ronde warme hapjes. De kosten voor de High Wine / High Beer bedragen € 33,50 per persoon.

 

high cocktail

Bij Grand Café Staal kunt heerlijk genieten van een 3 gangen High Cocktail. Vooraf begint u met een charcuterie en diverse broodjes met dippers. De tweede ronde serveren wij een kleine proeverij van koude hapjes van onze dinerkaart en we sluiten de High Cocktail met een ronde warme hapjes van onze dinerkaart. De High Cocktail kan bestaan uit verschillende cocktails (wij bepalen de cocktails en de volgorde voor u): Moscow Mule, Mojito, Limoncello Spritz, Aperol Spritz, Espresso Martini of een Pornstar Martini. De kosten voor de High Cocktail bedragen € 38,50 per persoon.

 

 

Grote gezelschappen

Bent u met een grote groep? Dan bent u bij Grand Café Staal aan het juiste adres! voor gezelschappen groter dan 12 personen stellen wij een heerlijk 3 gangen keuze menu voor u samen! 

Bij Grand Café Staal kunt u ook terecht voor bedrijfsborrels, zakelijke diners, trouwdiners en condoleances. 

Mocht u geïnteresseerd zijn, schroom niet dan niet om contact op te nemen. Tijdens een afspraak en een kopje koffie bespreken wij uw wensen en stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.

 

 

Catering op locatie

Heeft u iets te vieren? Wij komen graag bij u op locatie cateren! Dit kan geheel naar eigen wensen.

Mocht u geïnteresseerd zijn, schroom niet dan niet om contact op te nemen. Tijdens een afspraak en een kopje koffie bespreken wij uw wensen en stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.

 

Contact

Lange Nieuwstraat 799
1971 GG IJmuiden

Openingstijden

Maandag:         10.00 - 23.00 uur
Dinsdag:           10.00 - 23.00 uur
Woensdag:       10.00 - 23.00 uur
Donderdag:      10.00 - 23.00 uur
Vrijdag:             10.00 - 23.00 uur
Zaterdag:          10.00 - 23.00 uur
Zondag:             10.00 - 23.00 uur

De keuken sluit om 21.00 uur.